Get In Touch
Hessenbergweg 8
1101 BT Amsterdam Netherlands
Work Inquiries
hello@mindsetmedia.nl
Ph: +31615244937

Onze diensten

[mkdf_numbered_title title=”01.” text=”Branding” color=”#000000″ line_width=”35px”]

Mindset Media brengt merken in beweging. Onze strategen, creatieve talenten en technische professionals staan klaar om jou te helpen met het bestormen van de markt. Van een frisse impuls tot een complete rebranding:

onze merkspecialisten ontwikkelen een identiteit met impact.  Het resultaat: gebruikers veranderen in fans, die actief bijdragen aan de groei van het merk.

[mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”7465″ image_size=”full”]
[mkdf_numbered_title title=”02.” text=”Marketing” color=”#000000″ line_width=”35px”]

Mindset Media is gespecialiseerd in concept, creatie en realisatie. Wij ontwikkelen creatieve concepten en strategieën en vertalen deze visueel en tekstueel en coördineren de productie. Ons team van

marketingexperts combineert jarenlange ervaring en vakkennis met een rijke culturele achtergrond. Dit stelt ons in staat om de werkelijke behoeften van je doelgroep te vinden en daarop aan te sluiten.

[mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”1736″ image_size=”full”]
[mkdf_numbered_title title=”03.” text=”Communicatie” color=”#000000″ line_width=”35px”]

Onze communicatie-experts weten de weg naar het hart van je doelgroep. Ze voelen ontwikkelingen in de markt en de maatschappij haarfijn aan weten hun energie en

inspiratie om te zetten in een originele en opvallende communicatie-aanpak. Altijd vanuit een doordachte strategie en een sterk concept, met maximale impact.

[mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”7462″ image_size=”1300×370″]
We use cookies to give you the best experience.